Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu
Osman Yılmaz Mahallesi, 639. Sokak No 24 GEBZE/KOCAELİ

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanında her yönde uzmanlaşmayı hedef edinen bir kadro ile; Çocuğun eğitiminde aileleri de desteklemeyi ilke edinen bir eğitim yaklaşımıyla; çocukları hayata hazırlayan, tercih edilen, ulusal ve uluslar arası alanda lider bir okul olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi tüm alanlarda bireysel farklılıklarına göre gelişimlerini desteklemek, çocuğun eğitiminde anne-babaları eğitimsel programlarla güçlendirme, teknolojik gelişmeleri eğitim etkinlikleri ile bütünleştirmek, ulusal ve evrensel değerleri benimsetmek, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı kalarak, okul öncesi eğitim alanında benimsediğimiz ilkeleri ve eğitimsel stratejileri ulusal ve uluslararası platformlarda paylaşmak için varız.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

07.45 - 18:15

Okul servisimiz bulunmamaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Gebze ilçe merkezi Osman Yılmaz Mahallesinde bulunmaktadır. Kocaeli İl merkezine 52 km uzaklıktadır.