DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZUN GİRİŞİNE VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN PANO OLUŞTURULDU.

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu olarak "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında velilerimizin ve öğrencilerimizin rahatlıkla görüp inceleyebilecekleri şekilde okul girişine "Dilimizin Zenginlikleri Panosu" hazırlanmıştır. Panomuzda o ayın yazarı ve haftanın kitapları yer almaktadır. Aynı zamanda haftanın kitabında yer verilen, çocukların günlük yaşamda daha az duydukları kelimeler de panoda yerini almaktadır. Panomuz her ay ve her hafta güncellenerek velilerimizin ve çocuklarımızın daha çok yazar tanıyıp farklı kitaplardan istifade etmelerine olanak sağlayacaktır. Bu bağlamda her hafta öğreneceğimiz yeni kelimeler ile çocuklarımızın kelime dağarcığını zenginleştirmeyi hedefliyoruz.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024